Gevelrenovatie

Het impregneren van uw buitenmuur kan veel ongemakken zoals schimmels, algen- en mossengroei voorkomen. Impregneren is in feite het vochtafstotend maken van uw buitenmuur, waardoor vocht niet de kans krijgt om in uw muur te trekken en ongemakken te veroorzaken.   Sierhekwerk

Beschadigingen in uw metsel- en voegwerk worden hierbij vakkundig gerepareerd. Reiniging en impregneren is naast de reparaties ook een optie om uw gevel als nieuw af te leveren.

Reparaties aan uw voegwerk
Beschadigd voegwerk kan gerenoveerd worden door deze uit te hakken of uit te slijpen en vervolgens te vervangen. Dit moet zorgvuldig gebeuren zodat er geen beschadiging ontstaan in het metselwerk. Tijdens de gevelrenovatie dient de gevelreiniger rekening te houden met verschillende voegsoorten in de gevel van uw huis. Iedere soort vraagt om een ander type behandeling.

Reparaties aan uw metselwerk
Bij schade aan het metselwerk gaat eerst een inventarisatie vooraf om vast te stellen wat de oorzaak ervan is. Wanneer u bijvoorbeeld een scheur in uw gevel heeft, kan deze gerepareerd worden, maar wanneer de onderliggende oorzaak niet behandeld wordt keert de scheur binnen de kortste keren terug. Afhankelijk van de schade en onderliggende oorzaak zal gepaste gevelrenovatie worden toegepast.

Een complete gevelrenovatie
Een complete gevelrenovatie omvat naast reparaties aan voeg- en metselwerk ook reiniging en impregnatie. De gevel kan door middel van stoom, chemische bestandsdelen of zandstralen gereinigd worden, afhankelijk van de ondergrond. Impregnatie zorgt er vervolgens voor dat uw gevel vuil- en vochtafwerend wordt en het resultaat van uw gevelrenovatie langer zichtbaar blijft.

Ervaringen van andere bezoekers

Inderdaad snel en gemakkelijk
"Deze website is super handig als je snel een gevelreiniger wilt vinden. Kwestie van een aantal klikken en gegevens achterlaten. De rest ging vanzelf. Binnen een paar dagen een goede gevelreiniger gevonden."
Toegevoegd: O. Lanen uit Leiden
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Onze gevel is weer tip top in orde
"Op aanraden van een collega van mij heb ik pas een offerte aanvraag bij jullie gedaan. Kreeg vrijwel direct reactie. Onze gevel is inmiddels weer tip top in orde."
Toegevoegd: N. Henegouw uit Haarlem
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Veelgestelde vragen

Wat kunnen de oorzaken zijn van scheuren in mijn gevel?
Scheuren kunnen onder andere ontstaan door temperatuursverschillen, verzakking door bouwwerkzaamheden, grondsamenstelling en grondwaterstanden. Doordat scheuren allerlei oorzaken kunnen hebben, moet dit grondig onderzocht worden door een gevelreiniger, zodat de oorzaak adequaat behandeld kan worden alvorens het metselwerk te repareren.

Wij proberen het aanvragen van offertes voor u als gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kijk voor meer informatie verder bij 'veel gestelde vragen'.

Voordelen van gevelrenovatie:

  • Verhoogt de waarde van uw woning
  • Verbeterd de eerste indruk van uw woning

Lees onderstaand meer over de diensten van gevelreinigers:

Wanneer uw gevel in de loop der jaren flink aangetast is door weersomstandigheden en gevelreiniging niet meer toereikend is, biedt gevelrenovatie een uitkomst.

Vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen